Kodi i referencës I/3-183
Titulli Familja ime
Sinopsi Teto Kalina mbetet vetëm pas vdekjes së të shoqit. Nipi ka detyrë të kujdeset për të. Së bashku me rregullat e ngurta ajo sjell në shtëpinë e re traditat më të mira popullore të rregullit dhe sjelljes së mirë.
Çmime
Skenarist Rozi Theodhori
Teksti
Regjisor Albert Xholi
Kompozitor Hajg Zaharjan
Operator Gezim Sula
Piktor Arben Basha
Montazhier
Zëri Gezim Sula
Aktorë Liza Laska, Roza Anagnosti, Sheri Mita, Anila Karaj, Arben Marko, Pandi Raidhi, Vera Zheji, Atiqet Bando.
Kategoria Film artistik
Kroma
Viti i prodhimit 1987
Viti i premierës 27 gusht 1988
Numri i akteve 7
Kohëzgjatja (në minuta) 65 min
Vendi i prodhimit
Vendi i xhirimit Tirane, Durres
Producenti Kinostudio “Shqiperia e re”
Shënime
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit