Kodi i referencës I/3-154
Titulli Asgje nuk harrohet
Sinopsi Ngjarjet e filmit zhvillohen në ditët e sotme por sillen edhe ngjarje nga e kaluara për të hedhur dritë në fakte dhe karaktere të ndryshme. Një i riatdhesuar vritet në një qytet të vogël. Askush nuk e di kush është vrasësi. Krye hetuesi e merr përsipër këtë ngjarje dhe ia del të zbulojë shkaqet e krimit.
Çmime
Skenarist Teodor Laco
Teksti
Regjisor Esat Ibro
Kompozitor Aleksander Lalo
Operator Fahri Jukniu
Piktor Shyqyri Sako
Montazhier Eglantina Kume
Zëri Fahri Jukniu
Aktorë Llazi Serbo, Jani Riza Thimi Filipi Stavri Shkurti Marjo Ashiku Perika Gjezi Ilia Shyti Gjergji Melo Dhimiter Orgocka Guljelm Radoja, Spiro Urumi Marjeta Ljarja Enver Plaku Zhani Petro
Kategoria Film artistik
Kroma
Viti i prodhimit 1985
Viti i premierës 28 janar, 1986, Tirane
Numri i akteve 9
Kohëzgjatja (në minuta) 80 min
Vendi i prodhimit
Vendi i xhirimit Tirane, Durres
Producenti Kinostudio “Shqiperia e re”
Shënime
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit