Eventi della Cineteca

Settembre 122023
19:00
Settembre 12 @ 19:00
Pallati i Brigadave

Il film «Mësonjëtorja» è stato restaurato grazie al lavoro congiunto tra ABI Banca, Harabel Piattaforma Arte Contemporanea e Cineteca Centrale dello Stato. Un partenariato che...

Aprile 202023
19:00
Aprile 20 @ 21:00
Arkivi Qendror Shteteror i Filmit

Në mesin e viteve ’30 fillon penetrimi dhe parapërgatitja e pushtimit Italian të vitit 1939. Halit Berati, një klarinetist virtuoz dhe Parandili ftohen nga një...

Dicembre 27, 20222023
18:00
Dicembre 27, 2022 @ 20:00
Arkivi Qendror Shteteror i Filmit

Filmi «Koncert në vitin 1936» është prodhim i vitit 1978 i cili tregon për vizitën e e dy artisteve shqiptare, njëra këngëtare dhe tjetra pianiste,...

Maggio 6, 20222023
18:30
Maggio 6, 2022 @ 20:30
Arkivi Qendror Shteteror i Filmit

Në 1975 një gjeneral i njohur i ushtrisë shqiptare, i cili kishte ngritur fermën e parë të kuajve në Shqipëri, u dënua me vdekje për...

Prenota all'AQSHF
Guarda un film nel cinema dell'AQSHF o organizza un tour per saperne di più su di noi o utilizza i documenti e i documenti del nostro archivio per studiare.
PRENOTA
This website is still under construction.
IMPORTANT NOTICE!
Check it out
IMPORTANT NOTICE!
This website is still under construction.