Événements à la cinémathèque

septembre 122023
19:00
septembre 12 @ 19:00
Pallati i Brigadave

Le film « Mësonjëtorja » a été restauré grâce au travail conjoint de la Banque ABI, de la Plateforme d’art contemporain Harabel et de la...

avril 202023
19:00
avril 20 @ 21:00
Arkivi Qendror Shteteror i Filmit

Në mesin e viteve ’30 fillon penetrimi dhe parapërgatitja e pushtimit Italian të vitit 1939. Halit Berati, një klarinetist virtuoz dhe Parandili ftohen nga një...

décembre 27, 20222023
18:00
décembre 27, 2022 @ 20:00
Arkivi Qendror Shteteror i Filmit

Filmi «Koncert në vitin 1936» është prodhim i vitit 1978 i cili tregon për vizitën e e dy artisteve shqiptare, njëra këngëtare dhe tjetra pianiste,...

mai 6, 20222023
18:30
mai 6, 2022 @ 20:30
Arkivi Qendror Shteteror i Filmit

Në 1975 një gjeneral i njohur i ushtrisë shqiptare, i cili kishte ngritur fermën e parë të kuajve në Shqipëri, u dënua me vdekje për...

Réservez à l'AQSHF
Regardez un film dans le cinéma de l'AQSHF, ou planifiez une visite pour en savoir plus sur nous, ou utilisez nos documents et archives d'archives pour étudier.
RÉSERVER
This website is still under construction.
IMPORTANT NOTICE!
Check it out
IMPORTANT NOTICE!
This website is still under construction.