Latest Past Events

Mësonjëtorja

Pallati i Brigadave Rruga e Elbasanit, №58, Tirana

The film «Mësonjëtorja» was restored thanks to the joint work between ABI Bank, Harabel Contemporary Art Platform and the Central State Film Archive. A partnership...

Gjeneral Gramafoni

Arkivi Qendror Shteteror i Filmit Rruga « Aleksandër Moisiu », Tirana

Në mesin e viteve ’30 fillon penetrimi dhe parapërgatitja e pushtimit Italian të vitit 1939. Halit Berati, një klarinetist virtuoz dhe Parandili ftohen nga një...

Koncert ne vitin 1936

Arkivi Qendror Shteteror i Filmit Rruga « Aleksandër Moisiu », Tirana

Filmi «Koncert në vitin 1936» është prodhim i vitit 1978 i cili tregon për vizitën e e dy artisteve shqiptare, njëra këngëtare dhe tjetra pianiste,...

Book to AQSHF
Watch a motion picture in AQSHF's cinema, or plan a tour to know more about us, or use our archive docs & records for studying.
BOOK
This website is still under construction.
IMPORTANT NOTICE!
Check it out
IMPORTANT NOTICE!
This website is still under construction.