• admin
  • 9 months Ago
  • 1 Min Read

Watch the trailer of the motion picture «Mësonjëtorja», restored from 35 mm film elements to Ultra High Definition.

  • admin
  • 11 months Ago
  • 1 Min Read

“U bëmë pjesë e një mbrëmjeje yjesh në 70-vjetorin e Kinostudios. Një mbrëmje-homazh për ata që nuk janë më dhe një falënderim për kineastë, aktorë, piktorë, inxhinierë e teknikë, që bënë historinë e filmit shqiptar. Një atmosferë e ngrohtë nën tingujt e kolonave aq të bukura zanore të kompozitorëve tanë të mëdhenj, interpretuar nga orkestra “Simfoart”, u shpreh Margariti.

  • 1
  • 2