Kliko mbi foton për t’a zmadhuar.

Kodi i referencës aqshf_sd_private_01
Titulli Svicër, Montro natën
Autori Shyqyri Sako
Viti
Kategoria Skenografi
Kroma Me ngjyra
Përmasat (në centimetër) 34 x 48
Abstrakt Skicë dekori e krijuar për qytetin e Montrosë në Zvicër nga piktori Shyqyri Sako.
Shënime 1 vizatim në kanavacë, me bojë blu, të verdhë, jeshile, të bardhë që tregon një pamje të jashtme të qytetit buzë liqenit të Montreux, Zvicër. Shihen dritat e qytetit me kullën e kishës dhe kryqin. Disa male dhe re janë të dukshme në krye të pikturës. Një pemë është e dukshme në anën e majtë të pikturës. Piktura është në gjendje të mirë.
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit