Aktivitete

Shfaqje dhe diskutim mbi 3 filma: “Lukëkuqet mbi mure” (Anagnosti, 1976), “Uji i madh” (Ivo Trajkov, 2004) dhe “400 goditje” (Francois Truffaut, 1959) Data: 25,...

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit dhe Augustus Color, një kompani italiane lider në fushën e digjitalizimit dhe restaurimit të materialeve audiovizive filmike, kanë nisur një...

Festival Lumiere Lion

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit prezanton filmin e restauruar "Përrallë nga e kaluara" të Dhimitër Anagnostit në Festivalin LUMIÈRE në Lion të Francës.