Premierë e filmit «E Mallkuar»

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit Rruga Aleksandër Moisiu, 76/1, Tiranë, Albania

Filmi më i ri i animuar "E mallkuar", prodhim i MAKU Productions, shfaqet premierë në sallën @KINOjonë në AQSHF. Të enjten, datë 12 tetor 2023,...

Fjalë pa fund

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit Rruga Aleksandër Moisiu, 76/1, Tiranë, Albania

Drama me ngjyra e regjisorit Spartak Pecani tregon historinë e një çifti të lumtur të martuar që përballen me telashe pasi fqinjët e tyre fillojnë...

Free

Në çdo stinë

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit Rruga Aleksandër Moisiu, 76/1, Tiranë, Albania

Me regji të regjisorit Viktor Gjika, ky film artistik me ngjyra, i xhiruar në formatin me ekran të gjerë, tregon historinë e dy studentëve të...

Free

Nëntori i dytë

Shfaqje e rezervuar nga shkolla "Skënder Çaçi" e Tiranës. Drama me ngjyra e regjisorit Viktor Gjika tregon historinë e vërtetë të patriotit Ismail Qemal Vlora...

Free

Zonja nga qyteti

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit Rruga Aleksandër Moisiu, 76/1, Tiranë, Albania

Komedia me ngjyra e regjisorit Piro Milkani, rrëfen historinë e një nëne krenare nga qyteti që shoqëron vajzën e saj për jetuar e punuar në...

Free

Shoku ynë Tili

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit Rruga Aleksandër Moisiu, 76/1, Tiranë, Albania

Me regji të Fehmi Hoshafit, kjo dramë bardhë e zi tregon historinë e një mësuesi të duruar që ndihmon një fëmijë të prapë.

Free

Kryekënga e kombit

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit Rruga Aleksandër Moisiu, 76/1, Tiranë, Albania

Historia e himnit të flamurit. Si lindi, si u kompozua e si udhëtoi në Shqipëri nga Bukureshti. Dokumentar i prodhuar në vitin 2012 nga BunkerFilm...

Free

Apasionata

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit Rruga Aleksandër Moisiu, 76/1, Tiranë, Albania

Drama me ngjyra e regjisorit Ibrahim Muçaj dhe Kristaq Mitro tregon historinë e një pianisteje dhe një studenti të artit, i cili ndjek shkollën e...

Nusja dhe shtetrrethimi

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit Rruga Aleksandër Moisiu, 76/1, Tiranë, Albania

Shfaqje me rastin e 45-vjetorit të premierës. Premiera e parë e filmit u mbajt në Tiranë më 16/11/1978. Me regji nga regjisorët Ibrahim Muçaj dhe...

Radiostacioni

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit Rruga Aleksandër Moisiu, 76/1, Tiranë, Albania

Shfaqje me rastin e 79 vjetorit të çlirimit të Tiranës. Me regji nga regjisori Rikard Ljarja, kjo dramë bardhë e zi tregon historinë e një...

Tomka dhe shokët e tij

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit Rruga Aleksandër Moisiu, 76/1, Tiranë, Albania

Shfaqje me rastin e 46-vjetorit të premierës. Premiera e këtij filmi u mbajt më 22/11/1977. Me regji të regjisores Xhanfise Keko, kjo dramë bardhë e...

Kthimi i ushtrisë së vdekur

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit Rruga Aleksandër Moisiu, 76/1, Tiranë, Albania

Shfaqet në përkujtim të Luftës së II Botërore dhe plot 34 vite pas premierës. Premiera e parë e filmit "Kthimi i ushtrisë së vdekur" u...