Gjurmë në Kaltërsi

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit Rruga Aleksandër Moisiu, 76/1, Tiranë, Albania

Shfaqje në përkujtim të ditëlindjes së aktorit Xhevdet Feri (26.11.1960 - 16.01.2020). Me regji të Samir Kumbaros, ky film artistik me ngjyra tregon historinë e...

Nëntori i dytë

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit Rruga Aleksandër Moisiu, 76/1, Tiranë, Albania

Shfaqja mbahet me rastin e festimeve të ditës së pavarësisë së Shqipërisë dhe 41 vite pas premierës. Premiera e parë e filmit Nëntori i dytë...

Free

Përrallë nga e kaluara

Shfaqje e versionit të restauruar për të uruar ditëlindjen e aktores Elvira Diamanti, e cila lindi në 30/11/1962. Komedia me ngjyra e regjisorit Dhimitër Anagnosti...

Kur po xhirohej një film

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit Rruga Aleksandër Moisiu, 76/1, Tiranë, Albania

Në përkujtim të 95 vjetorit të lindjes së regjisores Xhanfise Keko (1929-2007), programi @KINOjonë do të shfaqë në sallën e kinemasë në AQSHF filmin Kur...

Vdekja e burrit

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit Rruga Aleksandër Moisiu, 76/1, Tiranë, Albania

Në përkujtim të 100 vjetorit të lindjes së aktorit Sulejman Pitarka (1924 - 2007), programi @KINOjonë do të shfaqë në sallën e kinemasë në AQSHF...

Larg barbarëve (1994)

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit Rruga Aleksandër Moisiu, 76/1, Tiranë, Albania

100 vjet SULEJMAN PITARKA Me rastin e 100 vjetorit të lindjes së dramaturgut dhe aktorit të dashur të skenës dhe ekranit, Sulejman Pitarka, Nderi i...

Pas gjurmëve (1978)

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit Rruga Aleksandër Moisiu, 76/1, Tiranë, Albania

100 vjet SULEJMAN PITARKA Me rastin e 100 vjetorit të lindjes së dramaturgut dhe aktorit të dashur të skenës dhe ekranit, Sulejman Pitarka, Nderi i...

Free

Rrethimi i vogël (1986)

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit Rruga Aleksandër Moisiu, 76/1, Tiranë, Albania

Shfaqja e fundit e programit "100 vjet Sulejman Pitarka". Me rastin e 100 vjetorit të lindjes së dramaturgut dhe aktorit të dashur të skenës dhe...

Free

Filma vizatimorë

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit Rruga Aleksandër Moisiu, 76/1, Tiranë, Albania

Me rastin e 80 vjetorit të lindjes së kineastit Bujar Kapexhiu, AQSHF do të shfaqë në sallën e kinemasë @KINOjonë një program me filma vizatimorë...

Filma vizatimorë

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit Rruga Aleksandër Moisiu, 76/1, Tiranë, Albania

Në përkujtim të 85 vjetorit të lindjes së kineastit të filmit të aniluar, Tomi Vaso, AQSHF do të shfaqë në sallën e kinemasë @KINOjonë një...

Liri a vdekje

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit Rruga Aleksandër Moisiu, 76/1, Tiranë, Albania

44 vjet nga premiera e filmit "Liri a vdekje" e cila u mbajt për herë të parë më 5 maj 1980. Me regji të kineastëve...

Flutura në kabinen time

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit Rruga Aleksandër Moisiu, 76/1, Tiranë, Albania

Në përkujtim të 82 vjetorit të lindjes së regjisorit Vladimir Prifti (1942-2023) AQSHF do të shfaqë në sallën e kinemasë @KINOjonë filmin me regji të...