Rrethimi i vogël (1986)

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit Rruga Aleksandër Moisiu, 76/1, Tiranë, Albania

Shfaqja e fundit e programit "100 vjet Sulejman Pitarka". Me rastin e 100 vjetorit të lindjes së dramaturgut dhe aktorit të dashur të skenës dhe...

Free

Filma vizatimorë

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit Rruga Aleksandër Moisiu, 76/1, Tiranë, Albania

Me rastin e 80 vjetorit të lindjes së kineastit Bujar Kapexhiu, AQSHF do të shfaqë në sallën e kinemasë @KINOjonë një program me filma vizatimorë...

Filma vizatimorë

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit Rruga Aleksandër Moisiu, 76/1, Tiranë, Albania

Në përkujtim të 85 vjetorit të lindjes së kineastit të filmit të aniluar, Tomi Vaso, AQSHF do të shfaqë në sallën e kinemasë @KINOjonë një...

Liri a vdekje

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit Rruga Aleksandër Moisiu, 76/1, Tiranë, Albania

44 vjet nga premiera e filmit "Liri a vdekje" e cila u mbajt për herë të parë më 5 maj 1980. Me regji të kineastëve...

Flutura në kabinen time

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit Rruga Aleksandër Moisiu, 76/1, Tiranë, Albania

Në përkujtim të 82 vjetorit të lindjes së regjisorit Vladimir Prifti (1942-2023) AQSHF do të shfaqë në sallën e kinemasë @KINOjonë filmin me regji të...