Aktivitete të kinemasë

September 122023
19:00
September 12 @ 19:00
Pallati i Brigadave

Filmi «Mësonjëtorja» u restaurua falë punës së përbashkët mes ABI Bank, Harabel Contemporary Art Platform dhe Arkivit Qendror Shtetëror të Filmit. Një partneritet që do...

April 202023
19:00
April 20 @ 21:00
Arkivi Qendror Shteteror i Filmit

Në mesin e viteve ’30 fillon penetrimi dhe parapërgatitja e pushtimit Italian të vitit 1939. Halit Berati, një klarinetist virtuoz dhe Parandili ftohen nga një...

December 27, 20222022
18:00
December 27, 2022 @ 20:00
Arkivi Qendror Shteteror i Filmit

Filmi «Koncert në vitin 1936» është prodhim i vitit 1978 i cili tregon për vizitën e e dy artisteve shqiptare, njëra këngëtare dhe tjetra pianiste,...

May 6, 20222022
18:30
May 6, 2022 @ 20:30
Arkivi Qendror Shteteror i Filmit

Në 1975 një gjeneral i njohur i ushtrisë shqiptare, i cili kishte ngritur fermën e parë të kuajve në Shqipëri, u dënua me vdekje për...

Rezervo në AQSHF
Për të parë një film në kinemanë e AQSHF, ose për të n’a vizituar, ose për të shfrytëzuar arkivën tonë për qëllime studimi.
REZERVO
This website is still under construction.
IMPORTANT NOTICE!
Check it out
IMPORTANT NOTICE!
This website is still under construction.