Reference Code I/3-149
Title Uninterrupted Melody
Synopsis The film treats the love of the man for the work and the profession of his life. At the center is a shepherd with his goats and his intimate human world.
Awards
Cast Albert Verria, Shpetim Shmili, Vangjel Agora, Spiro Urumi, Jul Qesari, Mimoza Veseli, Milto Kutali, Elvira Bregu.
Screenwriter Dhimiter Xhuvani
Scriptwriter
Director Fehmi Hoshafi
Composer Tahsim Hoshafi
Camera Bashkim Asllani
Designer Astrit Tota
Editing Peri Mato
Sound Xhevat Behri
Cathegory Feature Film
Chroma
Year 1985
Release date 1985
Reels 5
Lenght (in minutes) 46 min
Country of origin
Shooting locations Qeparo, Vlore
Producers Kinostudio “Shqiperia e re”
Notes Diskutohet ne mbledhjen e Keshillit Artistik te dt. 14. 11. 1977 skenari “Shtegu i bardhe”. Recenca Dalan Shapllo, Vangjel Liza. Bashkim Hoxha jep mendimet e Redaksise. Diskutojne Endri Keko, Vath Koreshi, Halil Kamberi, Todi Bozo, Dhimiter Xhuvani, Vangjush Zallemi, Kristaq Dhamo, Dalan Shapllo, Dhimiter Anagnosti, Viktor Gjika. Skenari stimulohet me sugjerime dhe verejtje.
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit