Reference Code I/3-67
Title Circus Show at the Village
Synopsis The noise of the circus animals annoys Agron, a well-known circus clown. Shemshedin plans to send these circus animals away. Hence, many humorous situations follow, in which even the trained animals come into conflict with the people.
Awards
Cast Arben Shaka Shpresa Garuci Skender Sallaku Enver Dauti Pellumb Dervishi Lec Vuksani Hasan Fico Ramazan Njala
Screenwriter Skender Plasari, Kujtim Gjonaj
Scriptwriter
Director Hysen Hakani
Composer Ferdinand Deda
Camera Saim Kokona
Designer Shyqyri Sako
Editing Neriman Furxhi
Sound Xhevat ehri
Cathegory Feature Film
Chroma
Year 1977
Release date 13 mars 1978, Tirane
Reels 8
Lenght (in minutes) 70 min
Country of origin
Shooting locations fshatrat e Tiranes
Producers Kinostudio “Shqiperia e re”
Notes Diskutohet skenari ne mbledhjen e Keshillit Artistik te dt. 15. 07. 1977. Recenca Dhimiter Xhuvani, Faruk Basha, Tomi Mece. Diskutojne Vath Koreshi, Viktor Gjika, Luan Dibra, Todi Bozo, Hysen Hakani, Kujtim Gjonaj, Kristaq Dhamo. Skenari vleresohet, por duhet ripunuar me kujdes. Diskutimi i filmit ne mbledhjen e Keshillit Artistik te dt. 22. 12. 1977. Diskutojne Vangjush Zallemi, Vath Koreshi, Viktor Gjika, Todi Bozo, Niko Koleka, Piro Milkani, Halil Kamberi, Xhanfise Keko, Ismail Reka, Jakubin Pepa, Vangjush Zallemi. Filmi ka nevoje akoma per disa plotesime dhe korrigjime. Diskutimi i filmit me shoket e Ministrise dhe te KQPPSH me dt. 23. 12. 1977. Diskutojne Vangjush Zallemi, Shaban Baxhaku, Jakup Mato, Limoz Dizdari, Hysen Hakani, Krisanthi Kotmilo, Bujar Kapexhiu, Todi Bozo. Filmi ka nevoje per disa shkurtime.
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit