Kinemathek-Veranstaltungen

September 122023
19:00
September 12 @ 19:00
Pallati i Brigadave

Der Film „Mësonjëtorja“ wurde dank der gemeinsamen Arbeit der ABI Bank, der Harabel Contemporary Art Platform und dem Zentralen Filmarchiv des Staates restauriert. Der Film...

April 202023
19:00
April 20 @ 21:00
Arkivi Qendror Shteteror i Filmit

Në mesin e viteve ’30 fillon penetrimi dhe parapërgatitja e pushtimit Italian të vitit 1939. Halit Berati, një klarinetist virtuoz dhe Parandili ftohen nga një...

Dezember 27, 20222023
18:00
Dezember 27, 2022 @ 20:00
Arkivi Qendror Shteteror i Filmit

Filmi «Koncert në vitin 1936» është prodhim i vitit 1978 i cili tregon për vizitën e e dy artisteve shqiptare, njëra këngëtare dhe tjetra pianiste,...

Mai 6, 20222023
18:30
Mai 6, 2022 @ 20:30
Arkivi Qendror Shteteror i Filmit

Në 1975 një gjeneral i njohur i ushtrisë shqiptare, i cili kishte ngritur fermën e parë të kuajve në Shqipëri, u dënua me vdekje për...

Buchen Sie bei AQSHF
Sehen Sie sich einen Film im AQSHF-Kino an, planen Sie eine Tour, um mehr über uns zu erfahren, oder nutzen Sie unsere Archivdokumente und Aufzeichnungen zum Lernen.
BUCHEN
This website is still under construction.
IMPORTANT NOTICE!
Check it out
IMPORTANT NOTICE!
This website is still under construction.