shq   eng  
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
 
 
18.09.2014
RINGJALLJA film dokumentar prodhim i AQSHF
Me mbështetjen dhe bashkëpunimin e Ministrisë së Kulturës.

2 shfaqje të dokumentarit RINGJALLJA, prodhim i AQSHF me regji të Fatos ...
 
 
18.09.2014
ALELUJA - dokumentar retrospektivë
Me mbështetjen dhe bashkëpunimin e Ministrisë së Kulturës.

Ditën e enjte, datë 18 shtator 2014, ora 11.00, shfaqet në ...
 
17.09.2014
NENE TEREZA film dokumentar me rastin e vizitës së Papa Françeskut I në Shqipëri.
Me mbështetjen dhe bashkëpunimin e Ministrisë së Kulturës.

Ditën e mërkurë, datë 17 shtator 2014, ora 11.00, shfaqet në ...
 
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2017
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE