shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
  18.09.2014
ALELUJA - dokumentar retrospektivë
Me mbështetjen dhe bashkëpunimin e Ministrisë së Kulturës.

Ditën e enjte, datë 18 shtator 2014, ora 11.00, shfaqet në sallën e kinemasë në AQSHF, dokumentari “Aleluja” - Dokumentar retrospektivë mbi vizitën e Papa Gjon Pali II dhe Nënë Terezës në Shqipëri në 1993, në kuadër të aktiviteteve me rastin e vizitës së Papa Françeskut I në Shqipëri në 21 shtator 2014.

Hyrja e lirë

Adresa: Rruga “Aleksandër Moisiu” Nr. 76/1, Tiranë
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2019
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE