shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
  18.09.2014
RINGJALLJA film dokumentar prodhim i AQSHF
Me mbështetjen dhe bashkëpunimin e Ministrisë së Kulturës.

2 shfaqje të dokumentarit RINGJALLJA, prodhim i AQSHF me regji të Fatos Baxhakut, realizuar në kuadër të aktiviteteve me rastin e vizitës së Papa Françeskut I në Shqipëri. Kohëzgjatja 40’.

Datë 18 shtator 2014, ora 20.00 Adresa: Salla UNESCO në Muzeun Historik Kombëtar, Tiranë.

Datë 19 shtator 2014, ora 11.00 Adresa : Kinemaja e AQSHF-së, Rruga “Aleksandër Moisiu” Nr. 76/1, Tiranë.


“Ringjallja”- Dokumentar me materiale arkivore mbi besimin fetar, ndalimin nga regjimi komunist dhe ringjallja e tij me ardhjen e demokracisë.

Hyrja e lirë
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2019
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE