shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
  17.09.2014
NENE TEREZA film dokumentar me rastin e vizitës së Papa Françeskut I në Shqipëri.
Me mbështetjen dhe bashkëpunimin e Ministrisë së Kulturës.

Ditën e mërkurë, datë 17 shtator 2014, ora 11.00, shfaqet në sallën e kinemasë në AQSHF, dokumentari Nënë Tereza, me regji të Kujtim Gjonajt, 50’ në kuadër të aktiviteteve me rastin e vizitës së Papa Françeskut I në Shqipëri.

I ftuar për t’i folur publikut për harmoninë fetare dhe besimin fetar në Shqipëri, Dom Gjergj Meta.

Hyrja e lirë

Adresa: Rruga “Aleksandër Moisiu” Nr. 76/1, Tiranë
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2019
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE