shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
AQSHF
  ARTIKUJ & STUDIME
 
Drejtoria AQSHF
SHPALLJE FITUESI PËR VENDET VAKANTE: 1. specialist finance dhe 2. teknik i mesëm
SHPALLJE FITUESI PËR VENDIN VAKANT Specialist (financë)

Në përfundim të konkursit për pozicionin e punës Specialist (financë), kategoria e ...
 
 
Drejtoria, AQSHF
NJOFTIM PËR VEND VAKANT PUNE specialist finance
Në zbatim të Ligjit 7961, datë 12.7.1995 “Kodi i Punës i Republikës së Shqipërisë” i ndryshuar, si dhe të Urdhrit të Kryeministrit nr. 136, datë ...
 
AQSHF
THIRRJE PËR REZIDENCË ARTISTIKE NË PODGORICË
Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit dhe Kinoteka e Malit të Zi shpallin një konkurs publik në kuadër të Programit Interreg IPA CBC Itali-Shqipëri-Mali i ...
 
 
Ilir Keko
MIMOZA LLASTICA dhe BENI ECËN VETË shfaqen në Festivalin e Filmit ALICE NELLA CITTA në Romë, Itali
ROMA - NDERIMI I RADHËS PËR REGJISOREN XHANFISE KEKO

Rrugëtimi ndërkombëtar i filmave të regjisores Xhanfise Keko vazhdon nëpër botë. Po ...
 
ANISA MARKARIAN
40-VJET NGA PREMIERA E FILMIT "NË ÇDO STINË" (V. Gjika, 1981).
40-VJETORI I NJË PREMIERE

E diel, 5 prill 1981. Dita e madhe e premierës!

Sillem rrotull nëpër shtëpi pa mundur t’u vë një ...
 
 
Redaksia
Panoramë e filmit të animuar shqiptar në Paris.
ALBANIAN SERIES - programi i Arkivit Qendror Shtetëror të Filmit për promovimin e kinematografisë shqiptare në Evropë - rinis pas një shkëputje disa ...
 
Redaksia
Tomka dhe shokët e tij shfaqet në Turner Classic Movies
Jeta e re e filmit Tomka dhe shokët e tij pas restaurimit në vitin 2014 nga Biblioteka e Kongresit dhe Projekti i Kinemasë Shqiptare, vijon me ...
 
 
AQSHF
PROGRAMI I TRANSPARENCËS

PROGRAMI I TRANSPARENCËS

ARKIVI QENDROR SHTETËROR I FILMITI. HYRJE

 
AQSHF
TARIFAT E SHËRBIMEVE NË AQSHF
Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit fton të gjthë shfrytëzuesit e fondit arkivor filmik të njihen me tarifat e shërbimeve me ...
 
 
AQSHF
LIRI BRAHIMI
LIRI BRAHIMI 

Liri Brahimi regjisore filmi e Kinostudios 'Shqipëria e re'. Kreu studimet në vitin 1955 deri në vitin ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2022
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE