shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
  Rezultatet e kërkimit
  Thesare nen pisha
Viti: 1977
Regji: Liri Brahimi
Skenari: Luan Dibra, Harillaq Kekezi
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: -
Pamje e nje pylli me pisha te larta. Gjeologet duke u ngjitur ne mal. Gjeologet duke kerkuar mineral. Mbledhja e kampioneve nga shkembinjte e malit. Takimi dhe ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2019
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE