shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
  Rezultatet e kërkimit
  Mjeshtri i violinave
Viti: 1990
Regji: Liri Brahimi
Skenari: Avdulla Kenaci
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Nina Andoni
Panorame e pyjeve te Pukes, fshatare qe punojne. Mjeshtri i voilinave takohet me fshataret dhe konsultohet me ta per te zgjedhur drurin qe perdoret per te ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2019
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE