shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
  Rezultatet e kërkimit
  Pervoja e Vrines
Viti: 1982
Regji: Liri Brahimi
Skenari: Kliton Gilani
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Majlnda Berxolli
Panorame e ndermarrjes bujqesore Vrine te Sarandes, nje nga me te medhajat e rrethit. Aspekte nga korrja dhe çveshja e misrit, nga i cili kjo ndermarje mori ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2019
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE