shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Maya
Viti: 2010
Regji: Pluton Vasi
Skenari: Luljeta Lleshanaku
Producent: Art Film P&D
Muzika: -
Ngjarjet zhvillohen në një qytezë, ku ujërat trazohen pikërisht në momentin e ardhjes së të "huajit", të Samiut, djalit të një ish të përndjekuri, ...
  Shqiptari
Viti: 2010
Regji: Johanes Naber
Skenari: Johanes Naber
Producent: Neue Shoenhouser Film Production, ARTE, On FIlm Production
Muzika: Oli Biehler
Filmi rrëfen kalvarin e një shqiptari, interpretuar nga Nik Xhelilaj, i cili për hir të dashurisë dhe situatave të imponuara nga ambienti ku jeton, ...
  Agon
Viti: 2011
Regji: Robert Budina
Skenari: Robert Budina
Producent: Era Film Production
Muzika: Aldo Shllaku
Dy vëllezër shqiptarë, Saimiri dhe Vini, emigrojnë në Greqi dhe përpiqen, secili në mënyrën e vet, të integrohen në vendin e tyre pritës duke ...
  Amnistia
Viti: 2011
Regji: Bujar Alimani
Skenari: Bujar Alimani
Producent: 90 Productions, Fantasia, Arizona Films
Muzika: Hekuran Pere
Ngjarjet e filmit zhvillohen në Shqipëri. Reforma e sistemit penal mundëson takimet intime mes të burgosurve dhe bashkëshortëve të tyre, njëherë në ...
  Ballkan Pazar
Viti: 2011
Regji: Edmond Budina
Skenari: Edmond Budina
Producent: Era Film, Mediaplex
Muzika: -
Ne qendër të tij janë francezja Joli dhe italiania Orsola, të cilat kanë zbuluar fshatin më të çuditshëm në Jug të Shqipërisë, ku kockat blihen ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2018
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE