shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Trishtimi i Znj. Shnajder
Viti: 2008
Regji: Piro Milkani, Eno Milkani
Skenari: Piro Milkani, Radek Sofr
Producent: Piro Milkani, Jana Tomsová
Muzika: Milan Kymlicka
Trishtimi i zonjës Shnajder është historia e një të riu shqiptar, i cili u dashurua në Çeki, por që prishja e bllokut komunist në atë kohë e detyroi ...
  Gjalle!
Viti: 2009
Regji: Artan Minarolli
Skenari: Artan Minarolli
Producent: Art Film, Wildart Film, Agat Film
Muzika: Baptiste Bouquin
Koli, një djalë 22 vjeçar, student në universitetin e Tiranës. Jeta e tij rrjedh normalisht deri në çastin kur ai mëson se mbi familjen e tij vazhdon ...
  Kronikë provinciale
Viti: 2009
Regji: Artan Minarolli
Skenari: Ylljet Aliçka
Producent: Albimazh (Albania), 8 et Plus (France), Revolver (Italy)
Muzika: Fatos Qerimi
Filmi sjell një histori sa komike aq dhe reale të periudhës së tranzicionit. I vendosur në një qytet provincial, filmi trajton dukuri të jetës së ...
  Lindje Perendim Lindje
Viti: 2009
Regji: Gjergj Xhuvani
Skenari: Gjergj Xhuvani, Dhimiter Xhuvani
Producent: Arben Tasellari, Francesco Tagliabue
Muzika: Enrico Rugeri
Ilo Zoto është një trajner çiklizmi dikur vetë kampion i çiklizmit, por tashmë ka rreth 20 vjet që ka lënë sportin dhe punon biçliketazhi. Ai ...
  Muaj Mjalti
Viti: 2009
Regji: Goran Paskaljevic
Skenari: Goran Paskaljevic, Genc Permeti
Producent: NOVA Film SKA-NDAL Film, BEOGRAD Film
Muzika: Rade Krstic
"Muaj mjalti" vjen si një triptik. Historia e 2 çifteve të rinj, një shqiptar dhe tjetri serb, të cilët për arsye të ndryshme vendosin të emigrojnë ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2018
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE