shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Luleborë
Viti: 2005
Regji: Robert Budina
Skenari: Sabina Kodra, Robert Budina
Producent: Era Film
Muzika: Fatos Qerimi
Një familje shqiptare, në tranzicionin e dhimbshëm, jeton me hallet e shqetësimet e përditëshme. Dy fëmijët largohen në emigracion, ndërsa tek ...
  Gjoleka, djali i Abazit
Viti: 2006
Regji: Dhimitër Anagnosti
Skenari: Dhimitër Anagnosti
Producent: Albania General Vision
Muzika: Endri Sina
Ngjarjet zhvillohen në një fshat të vogël shqiptar rreth viteve 30. Kjo tokë e izoluar, e dominuar nga ritet dhe marrëdhëniet patriarkale është ...
  Syri magjik
Viti: 2006
Regji: Kujtim Çashku
Skenari: Kujtim Çashku, Vath Koreshi
Producent: Orafilm, Elsani Film, Paradigma Entertainment
Muzika: Dürbeck & Dohmen
Gjirokastër 1997. Gazetari, Berti, në kërkim të lajmeve të "nxehta", shkakton vdekjen e një të moshuari dhe mbesës së tij gjatë filmimit të ...
  Busulla
Viti: 2007
Regji: Bujar Alimani
Skenari: Bujar Alimani
Producent: Maku Production, QKK, Stefi Films
Muzika: Christos Triantafyllou
Në një fshat të Shqipërisë veriore, një vajzë 17 vjeçare, nën presionin e gjakmarrjes, pasi familja është e izoluar nga ky shkak, vendos të ...
  Mao Ce Dun
Viti: 2007
Regji: Besnik Bisha
Skenari: Besnik Mustafaj
Producent: B&G Film Pro, Digitalb
Muzika: Fatos Qerimi
Një film elegant, megjithëse provokues dhe gati gati një komedi e errët. Ky film tronditës shpalos realitetin në një vend komunist në vitet 70 përmes ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2018
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE