shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Nata pa hënë
Viti: 2003
Regji: Artan Minarolli
Skenari: Artan Minarolli
Producent: Art Film
Muzika: Baptiste Bouquin
Historia e Rudinës e cila ashtu si shumë të tjerë bashkë me gjyshin braktis fshatin e lindjes për të emigruar drejt perëndimit. Filmi është i ...
  Nje dite e mrekullueshme
Viti: 2003
Regji: Irvin Mucaj
Skenari: Irvin Mucaj
Producent: Euro Star
Muzika: Haxhi Dalipi
Një studente shqiptare studion për kanto në Romë. Në shtetin fqinj ajo gjendet para vështirësive të shumta. Duke dashur të mbrohet nga dy përdhunues ...
  Yllka
Viti: 2003
Regji: Ylli Pepo
Skenari: Besa Myftiu
Producent: Albafilm
Muzika: -
Ngjarjet zhvillohen në vitet e tranzicionit në Shqipëri. Dy gra shqiptare emigrojnë në Zvicër dhe mundohen të qëndrojnë me çdo kusht atje. Vihen në ...
  I dashur armik
Viti: 2004
Regji: Gjergj Xhuvani
Skenari: Dhimiter Xhuvani, Gjergj Xhuvani
Producent: Akkord Film Produktion GmbH, Albanian General Vision, Les Films de Cin�ma.
Muzika: -
Ngjarja zhvillohet në një familje të Shqipërisë së mesme gjatë Luftës II Botërore dhe përcillet mesazhi i tolerancës. Pas kapitullimit të Italisë, ...
  Vals
Viti: 2004
Regji: Armando Bora
Skenari: -
Producent: Skandal Productions
Muzika: -
Një muzikant i vjetër i ndodhur nën presionin e ndryshimeve sociale, braktis pianon dhe qytetin dhe miqësohet me një grup romësh. Ai u interpreton ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2018
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE