shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Parrullat
Viti: 2001
Regji: Gjergj Xhuvani
Skenari: Ylljet Aliçka, Yves Hancher
Producent: Albanian General Vision
Muzika: Denis Barbier
Ngjarjet zhvillohen në vitet e diktaurës komuniste, në një shkollë fshati. Të gjithë ishin të detyruar tu bindeshin urdhërave që vinin nga lart. ...
  Tirana viti 0
Viti: 2001
Regji: Fatmir Koci
Skenari: Enzo Brandner, Fatmir Koçi
Producent: Alexis Films, Ciné-Sud Promotion, Kkoci Production
Muzika: Artëm Denissov
Pas ngjarjeve tragjike të vitit 97, Niku, 23 vjeçar, jeton në Tiranë me të ëmën dhe të atin e sëmurë. I ndershëm dhe bujar Niku është në kërkim ...
  Zefi
Viti: 2001
Regji: Leka Bungo
Skenari: -
Producent: -
Muzika: -
-

Shënim: Film artistik me metrazh të shkurtër.
  Edeni i braktisur
Viti: 2002
Regji: Eno Milkani
Skenari: Roland Gjoza
Producent: B&G Film Pro, Top Channel, TVSH, QKK
Muzika: Genti Lako
Ngjarjet zhvillohen në një fshat në jug të Shqipërisë të mbushur vetëm me pleq ku nuk ka më as gëzim, as buzëqeshje por vetëm rroba të zeza, ...
  Lule te kuqe lule te zeza
Viti: 2003
Regji: Mevlan Shanaj
Skenari: Natasha Lako
Producent: Zig Zag Film, RTVSH
Muzika: Kujtim Laro
Një film rreth marrëdhënieve dramatike, dashurive, vetmive dhe historia e nje grushti njerëzish që jetojnë si satelitë me njëri tjetrin, në një vend ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2018
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE