shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Nata
Viti: 1996
Regji: Esat Mysliu
Skenari: Roland Gjoza
Producent: Albafilm, VardarFilm
Muzika: Hajg Zaharjan
Apokalipsi kishte ndodhur, por njerëzit s'kishin ndryshuar. O Zot Njerëzit nuk pyesin më për Apokalipsin. Ata sërish do të dehen, do të rrihen e do të ...
  Bolero
Viti: 1997
Regji: Besnik Bisha
Skenari: Ermira Gjata, Besnik Bisha
Producent: Albafilm, B&G Film Pro
Muzika: Ardit Gjebrea
Eshtë e dhimbshme të mbetesh me gjysmën tënde. Në kuptimin simbolik emigrimi ndërton shpresën iluzive atë që e pandehim por s ndodh ashtu siç do ta ...
  Porta Eva
Viti: 1997
Regji: Albert Minga
Skenari: Vath Koreshi, Pavel Finn
Producent: RTV Shqiptar, B&G Production, Studio 12 A
Muzika: Mark Minkov
"Porta Eva" ose tragjedia e trafikut të mishit të bardhë, përmbledh në 88 minutat e filmit, fatin e dy vajzave të reja, Lindës dhe Inxhit, të cilat, ...
  Dasma e Sakos
Viti: 1998
Regji: Vladimir Prifti
Skenari: Vath Koreshi
Producent: Eurofilm, Focusfilm
Muzika: Aleksandër Peçi
Ngjarjet e Dasmës së Sakos vijnë përmes mjegullash mesjetare në një qytet fantozmagorik. Nën çatitë e gurta dhe muret kështjellore, ndodhin drama të ...
  Funeral Business
Viti: 1999
Regji: Gjergj Xhuvani
Skenari: Dhimiter Xhuvani, Gjergj Xhuvani
Producent: Arben Tasellari
Muzika: Zëri: Niko Shallo
Vendi është i zhytur në krizën e besimit ndaj ligjit, moralit, drejtësisë së shtetit. Nën këtë epidemi dhune, Sana një grua e thjeshtë e cila nuk ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2018
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE