shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Festivali i Beratit
Viti: 1995
Regji: Kujtim Gjonaj
Skenari: Kujtim Gjonaj
Producent: Albafilm Studio
Muzika: Mira meçule
Pamje e Beratit. Pamje e Kalase dhe e ures. Panorame e qytetit. Festivalistet duke ardhur. Grupe te ndryshme duke kercyer neper rruge. Hapja e festivalit ...
  Tirana '96
Viti: 1996
Regji: Gjergj Xhuvani
Skenari: Gjergj Xhuvani
Producent: Albafilm Studio
Muzika: Mira Mecule, formulim
Nis nje dite e re ne Tirane. Pamje e kryeqytetit, levizje makinash, kembe qe ecin, rroba qe shiten ne trotuar, nje burre perkedhel qenin, vinçi qe leviz. ...
  Rron o rron, nuk vdes Fan Noli
Viti: 1997
Regji: Viktor Gjika
Skenari: Nexhati Tafa, Viktor Gjika
Producent: Agjensia kulturore artistike "Dea"
Muzika: Mira Mecule, formulim
Dallge deti dhe oxhak qe nxjerr tym, anije ne oqean. Ne sfond, statuja e Lirise ne Amerike. Portreti i Fan S. Nolit te ri. Pamje gradacielash, levizje ...
  Une jam Ismail Qemali
Viti: 1998
Regji: Viktor Gjika
Skenari: Petrit Ruka
Producent: Albafilm
Muzika: Mira Meçule
Film dokumentar mbi figuren e Ismail Qemalit.

Operator: Niko Treni

Bashkëpunëtorë: Elpiniqi Coja, Flora Uka
  Superballkan
Viti: 1998
Regji: Fatmir Koci
Skenari: Fatmir Koci
Producent: KKoci Productions
Muzika: -
Ne vitin 1991, pas vdekjes se sistemit komunist ne Shqiperi, gjithe çka kishte mbetur nga nje here "shkemb graniti" ishte nje vend i ashper, i varfer ne prag ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2020
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE