shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Principata e Arberit
Viti: 1994
Regji: Donika Muçi
Skenari: Ilia Dede
Producent: Albafilm Studio
Muzika: Donika Muçi
Pamje e nje qyteti ne muzg. Me 1190 u krijua Principata e Arberit qe shtrihet nga lumi Drin deri ne Shkumbin e Devoll. Manastiri i Rubikut i drejtuar nga abati ...
  Humanet
Viti: 1994
Regji: -
Skenari: -
Producent: Albafilm Studio
Muzika: Nina Andoni
Spitali qendror i Ushtrise. Mjeke, infermiere duke biseduar. Nje autoambulance vjen me urgjence. Mjeket japin ndihmen mjekesore. Fillom dite e re pune. Vizita ...
  Boboshtica rreze Moraves
Viti: 1994
Regji: Angjelina Xhara
Skenari: Angjelina Xhara, Dhorka Dhamo
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Mira Meçule, formulim
Boboshtica, nje fshat prane Kor├žes. Panorame e bukur e fshatit. Shtepi, lule, kisha e fshatit, lumi, qingjat duke kullotur, manat e zeza, rruget te shtruara ...
  Drejt Europes
Viti: 1994
Regji: Kujtim Gjonaj
Skenari: Kliton Gilani, Kujtim Gjonaj
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Mira Meçule
Fillimet e demokracise ne Shqiperi. Aspekte nga mitingjet. Flamure, pankarta thirrje "Liri Demokraci". Aspekte nga mitingjet. Flet Azem Hajdari sinkron, Lisen ...
  Kardinali i pare shqiptar Mikel Koliqi
Viti: 1995
Regji: Rikard Ljarja
Skenari: Kreshnik Hashorva
Producent: Albafilm Studio
Muzika: Mira Mecule
Kalaja e Shkodres, hyrja e saj. Pamje e kalase nga lart. Libri i Marin Barletit "Historia e Skenderbeut". Kronike nga Shkodra e vjeter. Foto te asaj kohe dhe ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2020
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE