shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Nje dite ne repart
Viti: 1992
Regji: Enver Seraj
Skenari: Pandeli Prifti
Producent: Albafilm Studio
Muzika: Kamelia Ruzhdiu
Dita ne nje repart ushtarak. Pamje ne ├žastin e zgjimit te ushtareve. Bie boria. Pamje, ushtare duke bere vrapim. Kapanonet e ushtareve, ushtaret rregullojne ...
  Nje pervoje nga Pogradeci
Viti: 1992
Regji: Fatabardha Demi, Rudolf Radovani
Skenari: Fatbardha Demi
Producent: Albafilm Studio
Muzika: Kamelia Jaçellari
Pamje e liqenit te Pogradecit. Panorame e qytetit, plane kodrash. Aspekte te ndryshme nga tregetia, dyqane, magazina, punishte, pajisje dhe orendi shtepiake, ...
  Rroku i burgut
Viti: 1992
Regji: Dolorez Postoli
Skenari: Dolorez Postoli
Producent: Albafilm Studio
Muzika: Mira Meçule
Panorame malesh, zogj ne fluturim, gjethe qe bien. Mot i egersuar, pamje e burgut, salle gjyqi. Makina e burgut ne ecje, shpat mali, sharrexhinj duke prere. ...
  Na ishte njehere frika
Viti: 1992
Regji: Edmond Topi
Skenari: Bashkim Shehu
Producent: Albafilm Studio
Muzika: Nina Andoni, formulim
Tirane. Parakalimet e 1 Majit, brohoritje retrospektive. Udheheqja ne tribune, Enver Hoxha pershendet me dore. Pamje e burgut te Tiranes. Njerez qe parakalojne ...
  80 vjetori i Pavaresise
Viti: 1992
Regji: Kujtim Gjonaj
Skenari: Kujtim Gjonaj
Producent: Albafilm Studio
Muzika: Mira Meçule
Pamje e qytetit te Vlores. Sheshi i Flamurit. Pamje e bustit te heronjve dhe monumenteve te ngritura ne shesh. Pamje e nderteses muze te shpalljes se ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2019
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE