shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Sherbimi urban
Viti: 1992
Regji: Ardian Murraj
Skenari: Ardian Murraj
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: -
Pamje e Tiranes, autobuz duke ecur. Ora 6 e mengjezit. Panorame e lagjeve te Tiranes, oborr shkolle, njerez qe levizin ne autobuz, stacioni i autobuzit te ...
  Aleluja
Viti: 1992
Regji: Kristaq Mitro
Skenari: Roland Gjoza
Producent: Albafilm
Muzika: Mira Mecule, Nina Andoni, formulim
Njerez me qirinj te ndezur ne rruge, njerez qe falen. Foto e Papes. Enver Hoxha ne tribune. Populli parakalon, retrospektive. Pamje e kishes se Shkodres naten. ...
  Homazh per Besnik Sykjen
Viti: 1992
Regji: -
Skenari: Kolec Traboini
Producent: Albafilm Studio
Muzika: Mira Meçule
Foto te Besnik Sykjes. Gazeta qe botojne lajmin e vdekjes. Plan nga qyteti i Stokholmit, nten me drita. Qyteti i Shkodres, foto e familjes dhe e Besnikut te ...
  Shqiptaret e Zvicres
Viti: 1992
Regji: Kujtim Gjonaj
Skenari: Avdulla Kenaçi
Producent: Albafilm Studio
Muzika: Mira Mecule, formulim
Pamje nga Zvicra. Qyteti i Zyrihut. Pershkrimi i pamjeve dhe levizjeve. Vizita ne familjet shqiptare kosovare te Nuredinit, te Tahasinit, pamje te ambjentit ...
  Neper autostradat e Europes
Viti: 1992
Regji: Kujtim Gjonaj
Skenari: Kujtim Gjonaj
Producent: Albafilm Studio
Muzika: Mira Meçule
Maunet tona me targat TIR ├žajne neper autostradat e Europes. Aspekte nga puna ne ndermarrjen e Trans Shqip. Pamje ne zyrat e sektorit te jashtem. Flet ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2019
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE