shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Shqiperia 1991
Viti: 1991
Regji: Xhovlin Hajati, Reiz Çiço
Skenari: Xhovalin Hajati
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Nina Andoni
Tirane. Portret burri. Zyra e funeraleve me arkivol,afishe,kurrora me lule. Nje burre pastron makinen e funeralit. Rruge te ndryshme. Dritare, dyqane. Njerez ...
  Tinguj te zjarrte
Viti: 1991
Regji: Ardian Murraj
Skenari: Ardian Murraj
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Mira Meçule
Pamje e nderteses se Liceut Artistik. Pamje nga oret e mesimit. Rruge, semafori, nxenes duke biseduar. Vjeshte, nje zog ne kafaz. Piano, violinçele, fletore ...
  Perse keshtu ?
Viti: 1991
Regji: Liri Brahimi
Skenari: Kolec Traboini
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Nina Andoni
Rruget e Tiranes, pallatet 9 kateshe, dyqane dhe njerez duke blere, pamje e vitrinave. Rrobaqepese duke qepur. Te rinj duke diskutuar per veshjet e modes. ...
  Te burgosurit e galerise
Viti: 1991
Regji: Saimir Kumbaro
Skenari: Petrit Ruka, Saimir Kumbaro
Producent: Albafilm Studio
Muzika: Mira Meçule
Tirane, pamje para Galerise se Arteve. Hyrja dhe pamje te Galerise nga brenda. Piktura dhe skulptura te grumbulluara te monizmit. Piktura te realizmit ...
  Albafilm
Viti: 1991
Regji: Petrit Beci
Skenari: Kristaq Dhamo
Producent: Albafilm Studio
Muzika: Majlinda Gazheli
Tirane. Sheshi Skenderbej. Pamje e Kinostudios, repartet e saj, laboratori, reparti i zerit, atelieri. Aspekte nga xhirimi i filmit "Shpella e Pirateve" duket ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2019
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE