shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Etyd provimesh
Viti: 1991
Regji: Adrian Murra
Skenari: Adrian Murra
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Mira Meçule
Tirane, qyteti i studentit naten. Godinat e studenteve nga jashte dhe nga brenda. Kabineti i gjuheve te huaja, klasa ku zhvillohen provimet. Godina qendrore e ...
  Prelud poetik
Viti: 1991
Regji: Donika Muci
Skenari: Fatmir Alimani
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Donika Muci
Pene qe shkruan. Njerezit qe hipin ne autobuz, femije ne karroce, portrete femijesh. Aktorja Zamira Kita duke recituar. Pamje e Kor├žes dhe rrugicat e saj. Ne ...
  Midis vellezerve kosovare
Viti: 1991
Regji: Xhezair Dafa
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Mira Meçule, formulim
Rinas. Mberrin avjoni me delegacionin e Kuvendit te Kosoves te kryesuar nga zoti Iliaz Saraimaili. Ne aeroport kane dal per ti pritur Lush Perpali e Aleksander ...
  Mireseerdhet zoti Bejker
Viti: 1991
Regji: Xhezair Dafa
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Mira Mecule, formulim
Pamje e Tiranes. Rruget dhe sheshi Skenderbej te zbukuruara me flamuj e parrulla per nder te ardhjes ne Shqiperi te z.Xhejms Bejker. Rruget e mbushura plot me ...
  Nje mision humanitar
Viti: 1991
Regji: Angjelina Xhara
Skenari: Angjelina Xhara
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Mira Meçule
Rinas. Ardhja ne Shqiperi e At Artur Liolinit me nje mision humanitar. Mberrin ne Tirane ne 6 Qershor 1991. E presin perfaqesues te besimeve fetare dhe ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2019
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE