shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Zjarr ne transhe
Viti: 1990
Regji: -
Skenari: Kristaq Birbo, Enver Seraj
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Majlinda Seiti
Pamje nga terreni i stervitjes se toges ne repartin ushtarak tankist 5009 te Tiranes. Aspekte nga asgjesimi i desantit ajror. Pamje kodrash. Aspekte nga mesimi ...
  Mes tankisteve
Viti: 1990
Regji: Enver Seraj
Skenari: Enver Seraj, Mehmet Gezhuli
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Majlinda Seiti
Tirane. Pamje e sheshit Skenderbej. Femije e te rritur duke ecur. Pamje e Muzeut Kombetar, pamje mjetesh luftarake. Shkolla e larte per oficera. Klasat e ...
  Drejt ekranit
Viti: 1990
Regji: Artur Bejzade
Skenari: Artur Bejzade
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Mira Mecule
Pergatitja dhe xhirimi i nje filmi artistik duke filluar nga aprovimi i skenarit, zgjedhja e aktoreve, skenari tekniko regjisorial, percaktimi i vendeve te ...
  Gara per jeten
Viti: 1990
Regji: Halil Kamberi, Shkelqim Daja
Skenari: Halil Kamberi
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Majlinda Seiti
Kuaj qe vrapoje. Nje djale e nje vajze qe vrapojne. Njerez qe ecin per ne pune. Plaku 111 vje├žar duke ecur dhe duke u takuar me njerez. Makina, autobuza, ...
  Drejt kuvendit pluralist
Viti: 1991
Regji: Todi Bozo
Skenari: Ilia Dede, Todi Bozo
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Majlinda Berxolli, Kamelja Ruzhdi, formulim
Pamje e Tiranes. Shitje gazetash. Presidiumi i KP dekreton pluralizmin. Flet Enver Halili. Mbledhje e shoqatave te ndryshme. Fillimi i fushates se zgjedhjeve, ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2019
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE