shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Ditelindja e 2400 vjeçarit
Viti: 1990
Regji: Donika Muçi
Skenari: Ilia Dede
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Donika Muçi
Berat, panorame e pergjithshme, kalaja, lulishtet e qytetit, flamuri, hoteli, piktura dhe doreshkrime te ndryshme. Kodiku i purpurt i shek. VI te dhe Kodiku i ...
  Lojrat tona
Viti: 1990
Regji: Adriana Elini
Skenari: Fatbardha Demi
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Mira Meçule
Lule, femije duke luajtur. Femije me karroce ne park, femije ne shkolle dhe ne rruge duke luajtur. Aspekte nga lojrat ku femijet shfaqin individualitetin e ...
  Njerez te kohes
Viti: 1990
Regji: Enver Seraj
Skenari: Filip Rrumbullaku
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Kamelia Ruzhdiu
Tirane. Pamje e Shkolles se Bashkuar. Aspekte nga mesimi. Festimi i 45 vjetorit te Shkolles se Bashkuar ku merr pjese Ramiz Alia. Aspekte nga mesimi ne klasa ...
  Qyteti keshtjelle
Viti: 1990
Regji: Donika Muçi
Skenari: Ilia Dede, Kliton Gilani
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Donika Muçi
Pamje e pergjitheshme malesh. Duken Tomori, Shpiragu, lumi i Osumit, shkembi i kalase se Beratit. Pamje e guregdhendasve. Punime ne qeramike. Pamje e lagjes se ...
  Sukses i mirekuptimit ballkanik
Viti: 1990
Regji: Halil Kamberi
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Mira Meçule
Pamje e Tiranes. Ne aeroportin e Rinasit mberrijne Ministrat e Jashtem te Bullgarise, i Greqise Antoni Samaras, i Rumanise Andrea Anastasi, i Turqise Ahmet ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2019
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE