shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Erdhen studentet
Viti: 1990
Regji: Todi Bozo
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Kamelia Ruzhdiu
Tirane, njerez qe vrapojne duke hipur ne tren. Portrete te ndryshem njerezish. Ne 1 shtator rruget e Tiranes gjallerojne nga studentet qe vijne nga te gjitha ...
  Agroeksporti
Viti: 1990
Regji: Todi Bozo
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Mira Meçule
Pamje tarracash, fusha te mbjella, dyqane te mbushura me fruta e perime. Makinat "Tir Albania" mbushur me perime duke u nisur. Pamje nga Australia. Flet ...
  Thellesia
Viti: 1990
Regji: Petrit Llanaj
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shquiperia e re"
Muzika: Mira Meçule
Pamje e ndertesave ne zonen gelqerore te Delvines. Naftetaret duke punuar, pamje puse nafte dhe shperthim. Pamje e sondes duke shpuar. Naftetaret duke punuar ...
  Skenderbegasit
Viti: 1990
Regji: -
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Kamelia Ruzhdiu
Pamje nga festa e 45 vjetorit te shkolles ushtarake "Skenderbej". Takime mes ish skenderbegasve. Mes duartrokitjeve vijne ne kete ceremoni Ministri i ...
  Liqenet e veriut
Viti: 1990
Regji: Petrit Llanaj
Skenari: Ndue Lazri
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Kamelia Ruzhdiu
Nje grup te rinjsh organizojne nje udhetim te bukur turistik neper liqenjte e veriut te formuar nga ndertimi i hidro├žentraleve mbi lumin Drin. Pamje e ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2020
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE