shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Bashkebisedim me popullin
Viti: 1990
Regji: Kujtim Gjonaj
Skenari:  Kujtim Gjonaj
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Majlinda Berxolli
Panorame e Kor├žes. Me rastin e festes se "1 Majit" vjen ne kete qytet Ramiz Alia dhe udheheqes te tjere. Me kete rast, ne kodrat e qytetit u organizua nje ...
  Normalistet
Viti: 1990
Regji: Donika Muçi
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Donika Muçi
Male me bore, shtepi elbasanase. Pamje e shkolles, nxenes qe hyjne brenda. Shkollen e Normales e hapi drejtori i saj Luigj Gurakuqi. Fotografi patriotesh, ...
  Mjeshtri i violinave
Viti: 1990
Regji: Liri Brahimi
Skenari: Avdulla Kenaci
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Nina Andoni
Panorame e pyjeve te Pukes, fshatare qe punojne. Mjeshtri i voilinave takohet me fshataret dhe konsultohet me ta per te zgjedhur drurin qe perdoret per te ...
  Per nje centimeter
Viti: 1990
Regji: Artan Minarolli
Skenari: Nexhati Tafa
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Majlinda Berxolli
Klodeta Gjini duke u stervitur tek kodrat e liqenit. Pamje e stadiumit "Qemal Stafa", atletja Klodeta Gjini duke u stervitur me tranierin e saj. Ne garen e ...
  Meditim
Viti: 1990
Regji: Kujtim Gjonaj
Skenari: Klinton Gilani, Kujtim Gjonaj
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Mira Mecule, formulim
Pamje e tetarit te Shkodres, holli spektatore ne salle. Skene nga drama "Toka Jone" sinkron Zefi nga roli i tij. Foto te ndryshme te aktoreve te teatrit te ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2020
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE