shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Bisede per tufezat
Viti: 1989
Regji: Donika Muçi
Skenari: Ruzhdi Pulaha
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Donika Muçi
Kooperativa e tipit te larte e Pojanit ne rrethin e Korces organizon nje seminar per tufezat. Perendim dielli, aspekte nga punet bujqesore ne kete kooperative. ...
  Fitoret e arritura t'i mbrojme si syte e ballit
Viti: 1989
Regji: Halil Kamberi
Skenari: Halil Kamberi
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Majlida Seiti
Panorame e qytetit te Fierit. Me 4 Maj vjen per nje vizite Ramiz Alia. Ne takimin e tij te pare me kuadrot e Partise se rrethit fjalen e rastit e mban ...
  Nostalgji per jeten
Viti: 1989
Regji: Gjovalin Hajati
Skenari: Ndue Lazri
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Kamelja Ruzhdi, formulim
Pamje e qytetit te Shkodres e shoqeruar me zerin e te motres se dr. Frederik Shirokes e cila tregon per femijerine e tij. Foto te ndryshme me shoket dhe ...
  Shqiponjat
Viti: 1990
Regji: Enver Seraj
Skenari: Enver Seraj
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Mira Meçule, formulim
Reparti i nderlidhjes ne Tirane. Aspekte nga zhvillimi i stervitjes dhe edukimit. Veteranet e nderlidhjes japin mesim ne kete repart. Pamje nga ndertesat e ...
  Haver Perez De Kuelar ne Shqiperi
Viti: 1990
Regji: Xhezair Dafa
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Diana Fejziu
Tirane, Rinas. Flamuri shqiptar dhe amerikan. Mberrin ne Rinas sekretari i pergjithshem i Organizates se Kombeve te Bashkuara Havier Perez De Kular i shoqeruar ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2020
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE