shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Ne rrjedhen e Vjoses
Viti: 1989
Regji: Petrit Llanaj
Skenari: Abdulla Kenaçi
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: -
Pamje fshatit, panorame e Kreshpanit dhe Frakulles, te cilat ndodhen ne rrjedhen e Vjoses. Aspekte nga puna bujqesore ne kooperative, ne fushe, ne blegtori, ne ...
  Kendojme per memedhene
Viti: 1989
Regji: Donika Muçi
Skenari: Dolores Sinica
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Donika Muçi
Panorame e qytetit me bore, koriste duke kenduar neper rruget e kalldremta. Pamje e maleve, rrugeve, shtepive, oborre me lule, foto te ndryshme te grupit. ...
  Gruri transformat
Viti: 1989
Regji: Gjovalin Hajati
Skenari: Kliton Gilani, Esat Bermena
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Mira Meçule
Aspekte nga puna ne laborator gjate analizave te grurit per ADN. Eksperimente, epruveta, njerez qe punojne ne laborator. Aspekte nga puna ne kete Institut. ...
  Per mot e me shume
Viti: 1989
Regji: Adriana Elini
Skenari: Fatbardha Demi
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Mira Meçule
Panorame e qytetit te Permetit. Malet, lumi, shatervani, tregu, pallatet dhe kooperativistet duke punuar. Ne qytetin e Permetit cdo gje eshte e fresket, jo ...
  Ne ditet e festave te medha
Viti: 1989
Regji: Adriana Elini
Skenari: Klinton Gilani
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Mira Meçule
Pamje e qendres se Tiranes, njerez qe ecin. Me rastin e 45 vjetorit te clirimit te atdheut ne Kuvendin Popullor u zhvillua ceremonia e dorezimit te cmimeve te ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2020
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE