shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Me kot e keni
Viti: 1959
Regji: Shkelzen Shala
Skenari: -
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: Ismail Balla, formulim
Dite pranvere ne fshatin Lurashk te Krujes. Nje traktor punon ne fushe, nje grua fshatare mbush uje ne pus, pleq dhe shtepia e Hajdar Hoxhes, gruaja e tij me ...
  Mik i popullit tone
Viti: 1959
Regji: Ilo Pando
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Ismail Balla, formulim
Ne Tirane ka levizje. Jane dite vjeshte, populli yne pret udheheqesit e Partise dhe te shtetit mik bullgar, Teodor Zhivkovin dhe zonjen e tij. Ne aeroport ...
  Miqesi vllazerore
Viti: 1959
Regji: -
Skenari: -
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: -
Me 28 maj, vjen ne vendin tone nje delegacion i ushtrise popullore te Kines i kryesuar nga anetari i Byrose Politike te Komitetit Qendror, zv kryetar i ...
  Misri
Viti: 1959
Regji: Nuredin Cabej
Skenari: Nuredin Cabej
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Ismail Balla, formulim
Lopet e nje ndermarjeje shteterore kullosin ne fushe. Per to, kudo jane ngritur stalla moderne dhe milen me korent, ushqehen me miser foragjer dhe silazh. Ne ...
  Parada e fitores
Viti: 1959
Regji: Endri Keko
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Ismail Balla, formulim
Drita fishekzjarresh naten. Per nder te jubileut te Pavaresise organizohet nje mbledhje solemne ku marrin pjese Mehmet Shehu, Hysni Kapo, Beqir Balluku, Spiro ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2020
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE