shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Kinoreportazh Nr. 3
Viti: 1959
Regji: Endri Keko
Skenari: -
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: -
Fshataret e Zadrimes presin delegacionin e PK te BS. Me 27 maj 1959, delegacioni viziton Shkodren, pioneret i dhurojne lule te fresketa. Ne mitingun e ...
  Kinoreportazh Nr. 4
Viti: 1959
Regji: Endri Keko
Skenari: -
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: -
Hrushovi bashke me delegacionin vijne ne Komitetin Ekzekutiv ku jane te ftuar dhe ku do te shpallet qytetar nderi i Tiranes Hrushov. Kryetari i Komitetit ...
  Kinoreportazh Nr. 5
Viti: 1959
Regji: Endri Keko
Skenari: -
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: -
Nje pjese e delegacionit sovjetik me ne krye Muhidinov, kthehen ne Moske. Per t'i percjelle, kane dale ne aeroportin e Rinasit udheheqesit si: Manush Myftiu, ...
  Kufitari
Viti: 1959
Regji: Endri Keko
Skenari: Endri Keko
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Ismail Balla, formulim
Fillon me jeten e gezuar te femijeve tane. Femijet rrotullohn te hipin ne kal, ose ne kendin e lojrave. Ne miniere punohet me vrull. Deputeti i Elbasanit ...
  Lulezo Shqiperi
Viti: 1959
Regji: Ilia Kopalin, Endri Keko
Skenari: Llazar Siliqi, Ilia Kopalin
Producent: Studio Qendrore e Filmit Dokumentar, Moske dhe Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Kristo Kono, Pjeter Dungu
Traditat e lashta te vendit tone pasqyrohen nepermjet nje plaku i cili ben lahuta per te kenduar bukurite e vendit tone. Buze nje shkembi plaku kendon me ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2020
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE