shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Festa e forces, shendetit dhe bukurise
Viti: 1959
Regji: Hysen Hakani
Skenari: Koçi Xheka, Osman Palushi
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: Ismail Balla, formulim
Ne stadiumin kombetar "Qemal Stafa" hapet spartakiada e pare kombetare. Ne tribune ndodhen Enver Hoxha dhe udheheqes te tjere te partise dhe te shtetit. ...
  Festivali i paqes dhe miqesise
Viti: 1959
Regji: Agim Fortuzi
Skenari: Dritero Agolli
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: Ismail Balla, formulim
Te rinjte shqiptare nisen per ne festivalin e VII te Rinise dhe Studenteve qe organizohet ne Vjene te Austrise. Te tjere te rinj pershendeten me festivalistet. ...
  Kendojme dhe vallezojme
Viti: 1959
Regji: Hysen Hakani
Skenari: Xhemal Broja
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: Ismail Balla, formulim
Treni sjell festivalistet ne Tirane. Grupet folklorike kendojne ne tren. Festivalistet zbresin ne stacionin e Tiranes. Ata shetisin neper Tirane, shohin parkun ...
  Kinoreportazh Nr. 1
Viti: 1959
Regji: Endri Keko
Skenari: -
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: -
Tirana ka levizje sepse pret Nikita Hrushovin. Ne aeroport kane dale per te pritur delegacionin sovjetik, bashke me udheheqjen tone edhe trupat diplomatike te ...
  Kinoreportazh Nr. 2
Viti: 1959
Regji: Endri Keko
Skenari: -
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: -
Ne pasditen e 25 Majit delegacioni sovjetik ben homazhe dhe vendos kurora ne varret e deshmoreve. Delegacioni shoqerohet nga Enver Hoxha, Mehmet Shehu, Hysni ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2021
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE