shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Takim vllazeror
Viti: 1958
Regji: Endri Keko
Skenari: Endri Keko, Llazar Siliqi
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: -
Me 24 Qershor 1958 vjen ne vendin tone nje delegacion çekosllovak me ne krye Kryetarin e Keshillit te Ministrave Viliam Shiroki. Udheheqes te Partise dhe te ...
  Te ruajme shendetin
Viti: 1958
Regji: Endri Keko
Skenari: Zisa Cikuli
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: Ismail Balla, formulim
Pamje e nje fshati. Femijet prashitin prane çezmes se kooperatives. Nje traktor ne fushe. Ja nje shtepi e re e ndertuar para tre vjetesh. Çdo gje eshte ...
  Te ruhemi nga zjarri
Viti: 1958
Regji: -
Skenari: -
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: -
Filmi fillon me makinat zjarrefikese qe ecin me shpejtesi naten drejt nje rasti urgjent. Zjarrefikesit hipin lart ne nje çati dhe shujne zjarrin. Jepen raste ...
  Vizitoni Shqiperine
Viti: 1958
Regji: Shkelzen Shala, Agim Fortuzi
Skenari: Shkelzen Shala, Agim Fortuzi
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: Ismail Balla, formulim
Filmi fillon me panorama te bukura te plazhit te Durresit dhe me pas te portit. Vaporri "Transilvania" ne port. Nga vaporri zbresin turistet qe kane ardhur per ...
  Brigada Qemal Stafa
Viti: 1959
Regji: Shkelzen Shala
Skenari: Qeverim Celi
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: Ismail Balla, formulim
Dokumentari fillon me pamje nga ndertimi i vendit. Pastaj shohim pamje nga Kombinati i tekstileve Stalin. Ne brigaden Qemal Stafa te ketij kombinati, behet nje ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2021
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE