shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Ne shtigjet malore
Viti: 1958
Regji: Endri Keko
Skenari: -
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: Ismail Balla, formulim
Pamje e maleve te Konispolit dhe e fshatit Konispol me shtepite e barinjve. Fiq deti. Te rinjte e Ndermarrjes Blegtorale Nr.1 kane dal shetitje ne liqenin e ...
  Ne u dashuruam ne Shqiperi
Viti: 1958
Regji: Kristaq Dhamo, Gezim Erebara
Skenari: Andon Kuqali
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: Ismail Balla, formulim
Tre piktore sovjetike kane ardhur ne Shqiperi per te pikturuar natyren dhe popullin tone. Juri Vajmer, ne nje nga ballkonet e nje ndertese ne Tiranen e re, ...
  Nje dite ne Apolloni
Viti: 1958
Regji: Shkelzen Shala, Agim Fortuzi
Skenari: Shkelzen Shala, Agim Fortuzi
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: Ismail Balla, formulim
Kodra e Pojanit ne Fier. Ky qytet u ngrit 2500 vjet me pare, ka terhequr gjithnje vemendjen e arkeologeve te cilet e kane grabitur. Ja muri me gure te skalitur ...
  Per miqesine me vendet arabe
Viti: 1958
Regji: Ilo Pando
Skenari: -
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: Vanda Nishani, formulim
Fillon me panoramen e maleve tona dhe shqiponja qe fluturon. Plane te shkurtra nga ndertimet dhe panorama te Tiranes te filmuara nga aeroplani. Ne aeroportin e ...
  Si te mbrohemi nga tuberkulozi
Viti: 1958
Regji: Nuredin Çabej
Skenari: Zisa Cikuli
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: -
Ne mengjes hapet dritarja qe te hyje ajer i paster. Edhe rruget e qytetit lagen me makinen e ujit qe te mos kete pluhur. Ne qendren sanitare mblidhen banoret ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2020
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE