shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Album alpinistik
Viti: 1958
Regji: Endri Keko
Skenari: -
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: Ismail Balla, formulim
Filmi ka panorama te bukura gjate gjithe aktit. Fillon me pamjen nga lart te nje lugine dhe poshte kalon nje lume. Bjeshket dhe shtepi fshati buze lumit. Ne ...
  Ari i bardhe
Viti: 1958
Regji: Ilo Pando
Skenari: Niko Koleka
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: Ismail Balla, formulim
Fillon me arat e pambukut te ├želur, nje fshatar shikon faren e pambukut nga e cila do te filloje puna per mbjelljen e tij. Ne laborator analizohet fara e ...
  Buke
Viti: 1958
Regji: Ilo Pando
Skenari: Aleks Çaçi, Ilo Pando
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: Ismail Balla, formulim
Fillon me fjalet "buke...". Pamje e arave me grure dhe e fshatareve qe gezojne per grurin. Ne ekran dalin kuadro te kenetave, fole mushkonjash, fortune, ...
  Drite mbi Shqiperi
Viti: 1958
Regji: Endri Keko
Skenari: Endri Keko, Llazar Siliqi
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: -
Pamje e lugines se Matit ne perendim. Ne familjen e Zef Menges bisedohet rreth zjarrit. I biri i Zefit, Lazer Menga, u tregon se teksa ruante dhente pa disa ...
  Memedheu
Viti: 1958
Regji: Endri Keko
Skenari: Endri Keko
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: Ismail Balla, formulim
Filmi fillon me paraden e 1 majit. Rinia parakalon. Ne nje shkolle ne mesimin e letersise reciton Eglantina Mandija. Me pas dalin ne ekran pamje te bukura te ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2021
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE