shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Per paqen dhe miqesine
Viti: 1957
Regji: -
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
Fillon me disa kuadro nga pergatitja e festivalit kombetar te kenge dhe valle. Nga Kukesi dhe Peshkopia, zbresin festivalistet. Te rinjte hedhin valle ne ...
  Perfaqesuesit e popullit kinez ne Shqiperi
Viti: 1957
Regji: Vitori Celi
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
Ne Janar 1957 delegacioni parlamentar kinez vizitoi vendin tone. Ai kryesohet nga Pen Cen, zv. kryetar i komitetit te perhershem te Asamblese Pan Kineze. ...
  Perjete vellezer
Viti: 1957
Regji: Endri Keko
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Vanda Bregasi, formulim
Dita e 23 Janarit 1957, populli jone pret Anton Jugovin. Levizje neper rruget e Tiranes. Ne Durres ka ardhur anija "Dimitrov" e cila ka sjelle delegacionin. ...
  Pusi 542
Viti: 1957
Regji: Ilo Pando
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Ismail Balla, formulim
Me 8 qershor 1957 shperthen nafta ne pusin 542. Kjo nafte duhet te frenohet. Kane ardhur per te dhene ndihmen e tyre dhe inxhinjere sovjetike. Per arsyje te ...
  Vizite miqesore
Viti: 1957
Regji: Endri Keko
Skenari: -
Producent: Kinostudio"Shqiperia e re"
Muzika: -
Ne film ka kuadro nga lufta e popullit vjetnamez per clirimin e vendit ne vitin 1954. Ho Shi Min tregon planet e luftes dhe shkon neper fshatra duke u takuar ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2020
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE