shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Beni ecën vetë
Viti: 1975
Regji: Xhanfize Keko
Skenari: Kiço Blushi
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: Limoz Dizdari
Benin nuk e lejojnë të luajë jashtë mureve të shtëpisë. Xha Thomai që vjen nga fshati, e merr me vehte dhe për herë të parë Beni gjendet pa ...
  Kur hiqen maskat
Viti: 1975
Regji: Dhimitër Anagnosti
Skenari: Dhimitër Anagnosti
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: Pjetër Gaci, Agim Prodani, Enver Shëngjergji, Arga Xhunga, Cesk Zadeja
Këngët, humori dhe sarkazma e estradës janë kthyer në episode të një filmi gazmor që ve në lojë veprimet burokratike të zyrtarëve ose sjelljeve të ...
  Lumë drite
Viti: 1975
Regji: Ismail Zhabjaku
Skenari: Agim Cerga
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: Avni Mula
Bardhi punon si mësues në një fshat malor. Midis nxënësve është bërë problem Adushi, që ka braktisur shkollën. Por Bardhi i qëndron pranë dhe ...
  Në fillim të verës
Viti: 1975
Regji: Gëzim Erebara
Skenari: Peçi Dado
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: Kujtim Laro
Viti '42. Në një qytet bregdetar, bëhen planet dhe penetrimet e illegalëve për të hedhur në erë një depo ushtarake me municione. Fshatari Jaho Labi, ...
  Rrugicat që kërkonin diell
Viti: 1975
Regji: Rikard Ljarja, Saimir Kumbaro
Skenari: Dhimitër Xhuvani
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: Kujtim Laro
Nebi Surreli, së bashku me nënën, jeton në varfëri të plotë, duke tërhequr një karrocë, si shpërndarës qymyri. Në këtë botë gati të ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2018
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE