shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Kino Kronika Nr. 1, 1947
Viti: 1947
Regji: -
Skenari: -
Producent: Ndermarrja Kinematografike
Muzika: -
1. Delegacioni Qeveritar Shqiptar me ne krye Enver Hoxhen kthehet nga Moska. Ne aerodrom delegacioni pritet nga Nako Spiro. Populli i Tiranes ne shenje ...
  Reportazh mbi Shqiperine - Shqipnija
Viti: 1948
Regji: Miroslav Hrubi
Skenari: Miloslav Hrubi
Producent: Kinematografia Shteterore Cekosllovake
Muzika: Marta Gershableova
1. Butrinti, peisazhe mbi bregdetin dhe malet shqiptare. 60.50 m.

2. Aspekte nga jeta e vlleheve "Blegtoret", Dhermi. Stili i shtepive te vjetra Berat, ...
  Shqiperia ne rrugen e lirise
Viti: 1948
Regji: -
Skenari: M. Jovanovic
Producent: Ndermarrja Kinematografike
Muzika: -
1. Aspekte mbi zbarkimin e trupave ne Durres 1939. 54,50 m.

2. Te rinj antifashiste ne burgje. Aksione partizanesh. 50,60 m.

3. Ardhja e ...
  Te rejat e muajit. Nr. 1 Nentor Dhjetor, 1948
Viti: 1948
Regji: Elena Popovna
Skenari: -
Producent: Ndermarrja Kinematografike
Muzika: -
1. Populli i Tiranes percjell me hidherim eshtrat e deshmoreve. Mbi 15000 vete marrin pjese ne varrimin funeber, asiston Enver Hoxha, anetare te tjere te ...
  Te rejat e muajit. Nr. 2, Janar Shkurt, 1949
Viti: 1949
Regji: Elena Popova
Skenari: -
Producent: Ndermarrja Kinematografike
Muzika: -
1. Pioneret e dalluar ne pallatin e Brigadave me rastin e Vitit te Ri. Enver Hoxha dhe Beqir Balluku ne mes te pionereve. Pioneret hedhin valle. Plaku i vitit ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2022
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE